Акционерско друштво за погребни и придружни активности

 
 
 
 
 
 
Бутел АД Скопје
Погребни активности
 
Претпријатието е формирано од страна на Собрание на град Скопје во 1952 година како “Управа за погреб и гробишта“. 25 години подоцна се преименува во “Комунална работна организација“. Во 1991 година...
 
 
 
 
 
Плаќање гробарина онлајн
Нова услуга
 
Бутел АД Скопје воведе нова услуга.
Отсега наемот за гробарина можете да го плаќате онлине.
Брзо, едноставно и безбедно.
 
 
 
 
 
Електронско известување за надоместок за одржување
 
Известувањата за надоместок (гробарина) може да се доставуваат електронски на Вашата електронска адреса (e-mail). Пополнете ја формата и во делот на забелешка внесете ги податоците за гробното место.
 
 
 
 
 
 
 
 
Добивајте известувања за гробарина
 
Color Fill 1-min
 
Color Fill 1-min
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 
 
 
 
 
 

Бутел АД Скопје

 
Поседува дозвола за управување со гробишта број 2 од 25.08.2014 година издадено од Министерството за транспорт и врски на Република Македонија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Локации

 
Акционерското друштво Бутел, формирано во почетокот на 50тите години, ги одржува и управува со градските гробишта на 3 локации:
Бутел, Ѓорче Петров и Камник.
 
 
 
 
 

Гробишта Бутел

 
ул. Лазар Трповски 67 А
тел. + 389 2 26 12 060

Работно време секој ден
07:00 до 16:00
 
 
 
 
 

Гробишта Камник

 
ул.Јужноморавски бригади б.б.
тел. + 389 22521136

Работно време секој ден
од 07:00 до 16:00

 
 
 
 
 
 
 

Гробишта Ѓорче Петров

 
ул.Црногорска б.б.
тел. + 389 2041502

Работно време секој ден
од 07:00 до 16:00

 
 
 
 
 

Наплатен Пункт

 
ул. Киро Крстевски Платник бр. 11
тел. + 389 2 3112937

Работно време секој работен ден и сабота
од 09:00 до 16:00 часот