Плаќањето гробарина отсега е достапно ОНЛАЈН.

Информации за плаќање

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПЛАЌАЊЕ

 

ОПЦИИ ЗА ПЛАЌАЊЕ

 

ПЛАЌАЊЕ СО КАРТИЧКА

 

Ние прифаќаме картички со симболот MasterCard, Visa, Diners. Безбедноста на вашите плаќања преку Интернет е наш врвен приоритет. Тоа значи дека можеби ќе треба да го потврдите плаќањето на вашата картичка со 3D Secure за да ја завршите вашата трансакција. Контактирајте ја вашата банка за да дознаете повеќе за 3D Secure проверка.

 
Шифрирани трансакции
 

Бутел АД гарантира дека вашите податоци се целосно безбедни кај нас. Сите информации се испраќаат шифрирани за да се обезбеди целосна безбедност на сите чувствителни информации. Прочитајте повеќе во нашата Политика за приватност.

 
Ќе наплатиме пред да ја испорачаме вашата нарачка
 

Изберете плаќање со картичка како начин на плаќање. Потоа ќе бидете пренасочени кон веб-страницата на Casys за да продолжите со плаќањето. Откако ќе внесете картичка и успешно ќе платите, ќе се вратите на нашата веб-страница и ванарачка и уплата се направени.

Ако вашата трансакција со картичка е одобрена, износот ќе биде резервиран веднаш и потврдата за нарачката ќе биде испратена на вашата е-адреса. Вашата картичка нема да се наплаќа сè додека не започнеме со обработка на вашата нарачка.

Ако вашата трансакција со картичка не е одобрена, вашата нарачка ќе биде откажана. Ве молиме контактирајте ја вашата банка или давател на картички ако имате какви било прашања во врска со ова.

 
Картички за подароци
 

Можете да ги користите и нашите физички картички за подароци и картичките за е-подароци во која било продавница на Бутел АД и кога купувате преку Интернет на нашата веб-страница.

 
Дали имате прашања?
 

Потребна ви е поголема помош? Прашај! Нашата е-пошта за комуникација со клиенти е info@butel.mk Секогаш сме тука за да да помогнеме!

 
 
 
Последна промена: 05/04/2022
Sidebar