1
Featured

Работно време

Законска регулатива

Анкета

Дали сте запознаени со законската обврска за трансформација на гробното место?
Да, добро сум запознен - 16.5%
Не, незнам за што станува збор - 62%
Сум слушнал само - 21.5%
Гласањето за анкетата е завршено on: 03 Дек 2013 - 12:24

Нова наплатно - информативна канцеларија

АД Бутел неодамна отвори своја наплатно - информативна канцеларија во центарот на Скопје, на ул. Киро Крстевски – Платник 11, наспроти Авто Мото Сојузот на Македонија (видете ја локацијата на карта). Канцеларијата ќе работи секој работен ден од 09.00 до 17.00 часот и сабота од 09.00 до 14.00 часот, Повеќе...

Нови контејнери и канти за отпадоци

На градските гробишта Бутел, Ѓорче Петров и Камник, поставени се нови контејнери и канти за отпадоци. Се молат посетителите, сметот и остатоците од храна да не ги оставаат на гробните места туку да ги фрлаат во кантите и контејнерите наменети за тоа како би се зачувала чистотата на градските гробишта. Повеќе...